Vimpelin Listapalvelu Oy

valmistaa teräsohutlevystä särmäämällä listoja:

Ammattitaidolla ja laadukkaasti
Yrityksen perustajat ovat teräksen jatkojalostuksen ammattilaisia. Teräksenluja ammattitaito yhdessä nykyaikaisen tuotantolaitteiston kanssa takaavat sen, että asiakkaamme saavat laadukkaita tuotteita ja palveluita.


Kustannustehokkaasti ja kilpailukykyisesti
Tuotantotekniikan ja resurssien jatkuvalla optimoinnilla ja kehittämisellä voimme vähentää tuotantokustannuksia. Toimimalla kustannustehokkaasti voimme tuottaa asiakkaillemme tuotteitamme kilpailukykyiseen hintaan.


Asiakaslähtöisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa
Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Valmistamme listoja mittatilaustyönä asiakkaan haluamilla mitoilla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja löytämään yhdessä asiakkaidemme kanssa heille sopivimpia toimintatapoja, palveluja, ratkaisuja ja tuotteita.


Joustavasti nopeilla toimitusajoilla
Nykyaikainen tuotantolaitteisto, laaja raaka-ainevarasto sekä työntekijöiden tehokas ja joustava työskentely takaavat sen, että toimitukset sujuvat luotettavasti ja nopeasti.


Luotettavasti
Pyrimme toiminnallamme saavuttamaan asiakkaidemme luottamuksen. Lupauksiemme lunastaminen sekä asiakkaiden odotusten täyttäminen ovat keinomme saavuttaa luottamuksenne.